sábado, 26 de abril de 2014

Spaguettis á carbonara con baicon e champiñóns Portobello

Por fin chegou a fin de semana! E con que gañas se colle despois dunha longa semana de traballo, verdade? Hoxe tráiovos unha receta moi sinxela e rápida de facer, así poñédesvos as botas sen botar horas na cociña.

Spaguettis á carbonara con baicon e champiñóns Portobello (2 persoas):

-200 gramos de spaguettis
-100 gramos de baicon
-250 gramos de champiñóns Portobello
-100 gramos de nata para cociñar
-50 gramos de queixo parmesano
-Media cebola

Poñemos a ferver os spaguettis cun chorriño de aceite de oliva e un pouco de sal nunha pota durante 20 minutos aproximadamente. Mentres, picamos a cebola moi miudiña e pochámola nunha tixola a lume lento. Cando estea pochada, engadimos os champiñóns Portobello cortados en láminas. Cando estes estean feitos, botamos o baicon e salteamos todo.

A continuación, engadimos a nata para cociñar ó salteado pouco a pouco, para que vaia espesando. Acto seguido, engadimos o queixo parmesano e deixamos que se funda.

Cando os spaguettis estean feitos escorrémoslles a auga e volvémolos deixar na pota. A continuación, engadímoslles a mestura que fixemos e dámoslles un par de voltas a lume lento. E voilà... xa temos o prato feito!

Se queredes, podedes poñer un pouco de parmesano raiado nos spaguettis: está boísimo!


Que aproveite!!!!!!!!!

Ningún comentario:

Publicar un comentario